Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kertigép szervizek képes leírás - Kertigép - forgalmazók, szervizek, kölcsönzők.tlap.hu
részletek »

Kertigép szervizek - Kertigép - forgalmazók, szervizek, kölcsönzők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kertigep.tlap.hu » Kertigép szervizek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Agroker Áruház

Agroker Áruház

Áruházunk életében fontos előrelépés a Kertigép Szerviz beindítása. 2008. április elejétől minden nálunk vásárolt gép Garanciális és Garancián Tuliszervizelését saját szervizünkben vállaljuk. Magasan képzett szakemberek gyorsan és korrekt áron végzik a fűnyírók, fűnyírótraktorok, kapálógépek, láncfűrészek stb. javítását. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a profi Husqvarna gépek és a Husavarna családba tartozó Partner gépcsalád értékesítésére, szervizelésére, alkatrész és tartozék ellátására!

E-Info Tech Kft.

E-Info Tech Kft.

Cégünk 2005 ben alakult,azóta az igényeknek megfelelően mi is változtunk, de a fő profilunk az maradt a régi (autók robogok motorkerékpárok kerti kisgépek) javítása mentése az otthonában. Csak telefonálnia kell és mi kiszállási díj nélkül garanciával megjavítjuk. Budapest egész területén és Pest megyében. Forduljon hozzánk bizalommal

Erdészeti és Kertigépek

Erdészeti és Kertigépek

Munkafelvételkor közvetlenül a szerelővel lehet megbeszélni a problémákat. Kérésre előzetesen árajánlatot adunk. Javítás megrendelése esetén az árajánlat ingyenes. A javításra leadott gépeket szakszerűen, rövid határidővel, helyben javítjuk. A javítás munkalap alapján később is visszakereshető. További kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal.

Kelenföldi

Kelenföldi

Kertigép szervizünkben a javításra átadott gépeket szakképzett szervizes munkatárs veszi át. Barkácsgép szervizként is működünk, ezért barkácsgépe meghibásodása esetén is készséggel állunk rendelkezésre! A kivizsgálás után ügyfelünket tájékoztatjuk a hibáról és annak javítási költségeiről, még a javítás megkezdése előtt. Alkatrész utánpótlásunkat komoly raktárkészlet biztosítja, így gyors és precíz munkavégzést tudunk biztosítani. A vállalt határidőt minden esetben betartjuk! Az újdonságokkal lépést tartunk, folyamatosan figyelemmel kísérjük az új termékek megjelenését.

Kertigép

Kertigép

Pap László vagyok.Vállalkozásomat 1991-ben hoztam létre a lakossági és közületi igények kiszolgálása céljából Nagykőrösön. Azóta folyamatosan dolgozom a fűvel,fával,bokorral és egyéb kerti növényekkel foglalkozók gépeinek hibátlan és balesetmentes működése érdekében.

Kertigép service

Kertigép service

Cégünk 1996-ban alakult családi vállalkozásként. 2006-tól Kft.-ként működünk, mint kerti és építőipari gépszerviz, és Honda márkakereskedés. Fő tevékenységünk mezőgazdasági és építőipari kisgépek javítása, hengerfúrás, főtengely felújítás, javítás, valamint alkatrészek forgalmazása. Kiemelt profilunk új Honda kertigépek értékesítése. Vállaljuk az általunk forgalmazott kisgépek garanciális és garancián túli javítását és alkatrészek forgalmazását. Szeretnénk a jövőben is precíz, gyors és udvarias kiszolgálást biztosítani régi és új ügyfeleink részére.

Kertigépklinika

Kertigépklinika

A vállalkozást 2009 tavaszán alapítottuk. Fő tevékenységi körünk Kertészeti és Erdészeti gépek forgalmazása, teljes körű szervizelése tartozékok-és alkatrészek forgalmazása, valamint öntöző rendszerek tervezése és telepítése! Kertigépek javításával 13 éve foglalkozunk.

Kertigépszerviz Kft.

Kertigépszerviz Kft.

Vállalkozásunk 1992. februárjában alakult és mint egyéni vállalkozás működik. Tevékenységünket kerti-gépek (fűnyíró, rotációs kapák, láncfűrészek stb. ) és mezőgazdasági gépek javításával kezdtük, melyet ma is magas színvonalon végzünk. Kereskedelmi tevékenységünket 1995. márciusában indítottuk el. Kerti-gépek, kisebb mezőgazdasági gépek és azok alkatrészeinek forgalmazásával. Az akkori árukészlet tízszerese áll most a vásárlóink rendelkezésére.

Vavare Kft.

Vavare Kft.

Takács Attila vagyok, vállalkozásomat 2011-ben hoztam létre. Lakossági kerti gépek, kisgépek valamint vállalatok kerti és azok kisgépeinek javításával, karbantartásával foglalkozom. Szervizelek: Elektromos és benzines fűnyírókat, láncfűrészeket, fűkaszákat, hómarókat, aggregátorokat, permetezőket, gyepszellőztetőket, fúrógépeket, és sarokcsiszolókat,döngölőbékát, lapvibrátort stb. Nálam minden gépnek ingyenes az állapotfelmérése! Ha valami a környezetében elromlik, ne dobja ki! Hozza el! Megjavítom.

Tuti menü