Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kertigép kölcsönző képes leírás - Kertigép - forgalmazók, szervizek, kölcsönzők.tlap.hu
részletek »

Kertigép kölcsönző - Kertigép - forgalmazók, szervizek, kölcsönzők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kertigep.tlap.hu » Kertigép kölcsönző
Keresés
Találatok száma - 6 db
Adzo Bt.

Adzo Bt.

Az ADZO Bt 1987-ben kezdte meg tevékenységét Budapest. I. kerületében. Az elsők között nyitotta meg kölcsönző üzletét, ami 1992-ben költözött át a XI. kerületbe. Szolgáltatásaink Kölcsönz és, Javítás, Vásárlás

Bérgépkölcsönző

Bérgépkölcsönző

Vállalkozásaink többféle szolgáltatást kínálnak, első sorban kisgép bérbeadás, gép értékesítés, fogyó anyagok és munkavédelmi felszerelések értékesítése , továbbá árokásó és rakodó gépek bérbeadása kezelővel, beton-, kő-, cserép-, téglahulladék helyszíni törése, valamint markoló-homlokrakodó, tereprendező gépeinkkel komplett szolgáltatások elvégzése, mind a mélyépítés, hálózat építés, mind a helyszíni tereprendezés területén, bele értve az épületbontást, helyszíni beton újrahasznosítást, gallyaprítást, aljnövényzet tisztítást és elszállítást is. Markoló gépeink rendelkeznek mélyásó szerelékkel, valamint hidraulikus verő fejjel is. Tevékenységi körünket, tovább bővítettük a 'zöld-technológia' területén, első sorban professzionális ágaprító import értékesítéssel és bérbeadással.

Kisgépcentrum - Gépkölcsönzés

Kisgépcentrum - Gépkölcsönzés

Cégünk 1988-ban családi vállalkozásként indult. Eleinte gépkölcsönzéssel foglalkoztunk, majd az évek során az ország egyik legnagyobb Hitachi kéziszerszám kereskedőjévé, valamint a Makita, Bosch, Metabo, Honda, Stihl, Briggs, Fein és még sok más gépcsalád garanciális és garancián túli szervizévé váltunk. Szervizünk rendszeres ügyfelei között tudjuk pld. a Dunamenti Erőmű Zrt-t, a Tresz Kft.-t, a Ramirent Kft.-t, de nálunk javíttatják gépeiket többek közt a Tigáz Zrt. a Közút Kht, valamint a SWIETELSKY Magyarország Kft. is.

Kölcsönző portál

Kölcsönző portál

Magyarország legnagyobb bérbeadó portálján számos kategóriában kínálunk termékeket és szolgáltatásokat, melyeket kategorizáltunk a könnyebb átláthatóság és gyors keresés érdekében. Kínálatunkban megtalálhatók többek közt járművek, kisgépek, szerszámok, építőipari eszközök és munkagépek, rendezvénytechnika, ingatlanok, sporteszközök és alkalmi ruhák, valamint lehetőséget nyújtunk munkaerő kölcsönzésre is. Ezen kívül színvonalas, személyre szabható online és offline média megjelenést biztosítunk hirdetőinknek.

Tektormen

Tektormen

Cégünk a Makita, Hitachi, Metabo, Milwaukee, Bosch, AEG, DeWalt, Husqvarna, Partner, McCulloch, Flymo, Gardena, Briggs, Honda, Tecumseh, Al-ko, MTD, Heron, Extol, Stabila készülékek márkaképviselete, márka és garanciális szervize a XI. és a XXIII. kerületben.

Wieszt Kft.

Wieszt Kft.

Cégünk profiljába tartozik a gépkölcsönzés, az utánfutókölcsönzés, a szervízelés, és e mellett webáruházunkba megvásárolható a Makita, Honda, Diatech, Fischer kötőelem, és a Schneider légtechnika teljes kínálata. Cégünk 1990 óta gépek és utánfutók kölcsönzésével, valamint kisgépek szervizelésével foglalkozik. Üzleteink Pilisvörösváron, Dunakeszin, Dorogon és Solymáron várják tisztelt ügyfeleinket. Gépkölcsönzés, utánfutó kölcsönzés, gépkereskedés és szerviz.

Tuti menü