Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerti gép teszt képes leírás - Kertigép - forgalmazók, szervizek, kölcsönzők.tlap.hu
részletek »

Kerti gép teszt - Kertigép - forgalmazók, szervizek, kölcsönzők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kertigep.tlap.hu » Kerti gép teszt
Keresés
Találatok száma - 7 db
 Husqvarna Automower 305 fűnyíró

Husqvarna Automower 305 fűnyíró

A Husqvarna kínálatában eddig kapható robotok mindegyike bőven 1000 négyzetméter feletti kertekbe való, ennek megfelelően áruk is igen magas. Idén tavasszal a svéd gyártó az Automower termékek harmadik generációjának bemutatásával nem csak egy teljesen új termékcsaládot indított, de a kisebb kertek tulajdonosainak is kínál megfizethető technológiát.

BOSCH Rotak 34 LI  fűnyíró

BOSCH Rotak 34 LI fűnyíró

Kinyitjuk a dobozt és megnézzük, hogyan működik a lítium akkumulátorral felszerelt fűnyíró, a Bosch legkisebb, legfordulékonyabb és egyben legkevésbé drága akkus fűnyírója. Bálint János kertészmérnök tesztel.

Honda HRR216VKA

Honda HRR216VKA

Bár hiányoznak funkciók találhatók drágább Honda füvet kaszáló vizsgálatok azt mutatják, hogy a Honda HRR216VKA május talajtakaró , táska és fluxion levágott egyszerűen is . Az önjáró fűnyíró Honda HRR216VKA egy 3 - év garancia nem csak az 5. , és hiányzik néhány funkciók találhatók a Honda HRX sorozat fűnyírók, mint a cruise díj , a penge fék felülbírálása és változó beállítása közepette módok kezelése kivágások . Kritikusok sem megmondani, hogy acél fedélzet alszik a rozsda . De tulajdonosok dicséret a Honda HRR sorozat fűnyíró teljesítménye és az egyszerű használat , és a Honda vezet magasan a ügyfél-elégedettségi felmérések . A csendes, üzemanyag-takarékos OHV motor és a zárt üzemanyag-ellátó rendszer excel kibocsátás minimalizálása , ezt a fűnyírót találkozik California kibocsátási előírásokat , és megvalósítható látogatószám széles

Ötletmozaik,  Fűnyíró-teszt

Ötletmozaik, Fűnyíró-teszt

A fűnyírók az utóbbi időben sokirányú fejlődést mutatnak, használatukat jelentősen megkönnyítő fejlesztéseket eszközölnek a gyártók. A vezeték nélküli elektromos fűnyírók egyelőre nem terjednek, a technológia még nem versenyképes a hagyományos modellekkel.

Robomow RL1000 robotfűnyíró

Robomow RL1000 robotfűnyíró

Tavaly nyáron már megmutattuk, hogy a természetbarát geekek hogyan tarthatják rendben a kertjüket, de akkor csak egyetlen megoldást prezentáltunk. Idén bemutatjuk az alternatívákat, elsőként következzen a maximum 1600 négyzetméteres kertekhez tervezett Robomow RL1000 tesztje.

Yardman HE 5150 fűnyírótraktor

Yardman HE 5150 fűnyírótraktor

Az asszonyok virágokat ültetnek, a férfiak meg lenyírják azokat a fűvel együtt, mihelyt kibújnak a földből. Így van ez már emberemlékezet óta. A fűnyírás macsó dolog, a családfenntartó feladata. A fűnyíró tologatásánál csak egy macsóbb dolog van: ha nem tologatjuk a gépet, hanem rajta ülünk.

Zucchetti Ambrogio L50 robotfűnyíró

Zucchetti Ambrogio L50 robotfűnyíró

Miért kell határoló kábel lefektetésével bajlódnunk a XXI. században, mikor a legolcsóbb fényképezőgépek is képesek már arcfelismerésre? Nyilván ez a kérdés felmerült már a fűnyíró robotok fejlesztőiben is. Az első határoló kábel nélkül működő robotfűnyírót, az Ambrogio L50-est teszteltük.

Tuti menü