Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók képes leírás - Kertigép - forgalmazók, szervizek, kölcsönzők.tlap.hu
részletek »

Gyártók - Kertigép - forgalmazók, szervizek, kölcsönzők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kertigep.tlap.hu » Gyártók
Keresés
Találatok száma - 13 db
As-Motor

As-Motor

50 évvel ezelőtt egy márka született abból az ötletből, hogy valamit jobbá tegyünk - ez a mai napig nem változott. A tapasztalat alapfeltétel és döntő kritérium, ha műszaki termékek biztonságáról és megbízhatóságáról van szó. Mi, az AS-Motor a motorizált eszközök fejlesztésének és gyártásának terén úttörőnek számítunk. Az igényes kert- és tájápolásért naponta új ötleteket merítünk 50 éves hagyományainkból.

Bosch

Bosch

A vállalatot 1886-ban Robert Bosch (1861-1942) Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhelyként alapította Stuttgartban. A Robert Bosch GmbH tulajdonosi szerkezete szavatolja a Bosch csoport vállalati önállóságát. Ez lehetővé teszi a vállalat számára jelentős, a jövő biztosítása érdekében történő befektetések megvalósítását. A Robert Bosch GmbH üzletrészeinek 92%-a a Robert Bosch Stiftung GmbH közhasznú alapítvány tulajdonában van. A szavazati jogok többsége a Robert Bosch Industrietreuhand KG-é, amely a vállalati társasági jogokat is gyakorolja. A maradék üzletrészek a Bosch családnál és a Robert Bosch GmbH-nál vannak

Dremel

Dremel

Vannak különbségek az Egyesült Államokban és az Európában forgalmazott szerszámgépek között. A termékek kínálata is eltérő, de az egyes termékek műszaki jellemzői is országonként változnak (például az eltérő hálózati feszültségek miatt). Az egyes területekre vonatkozó kínálat, valamint a termékek ott érvényes jellemzői az adott országra vonatkozó weblapon találhatók

Honda

Honda

A Honda elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A Honlap oldalainak többsége bármikor megtekinthető anélkül, hogy a látogató felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt szolgáltatna magáról. A Honlap meghatározott részeihez való hozzáférés azonban az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött.

Husqvarna

Husqvarna

Már több mint 50 éve együtt dolgozunk erdészeti szakemberekkel, ezért kiváló betekintésünk és munkatapasztalatunk van, melyet a termékeink fejlesztésekor jól tudunk használni. Mindez az innovatív és új gondolkodásmódunkkal együtt erőteljes és megbízható láncfűrészeket eredményezett, mely megegyezik vásárlóink igényeivel.

Lombardini

Lombardini

A Shadom-Hidrogép Kft. 1992 óta üzemel jelenlegi formájában. Korábban 1986-tól már a Lombardini motorok javításával foglalkozott és 1994 óta hivatalosan is a Lombardini Motori S.r.A. olasz gyár magyarországi képviselője , garancia szolgáltatója vagyunk. Szakembereink minden évben a gyár által szervezett tanfolyamokon képzik magukat, hogy szakszervizünk a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassa. 1996 óta szerviz kocsinkkal helyszíni javításokat is vállalunk. Motor és alkatrész megrendeléseket lajosmizsei telephelyünkről, raktárunkból szolgáljuk ki a helyszínen illetve futárszolgálattal.

Makita

Makita

Cégünk 1996 májusában alakult székesfehérvári székhellyel. Az akkor nyolc fős állomány mára már elérte a 30-at. Cégünk 100% japán tulajdonú, profilja a Makita elektromos és akkumulátoros kéziszerszámok, tartozékok, valamint benzinmotoros és elektromos kerti gépek és tartozékok importja és nagykereskedelme, kiskereskedelmi tevékenységet nem folytatunk.

Metabo

Metabo

A szervizszolgáltatások manapság lényeges minőségi jellemzőket fejeznek ki. Számunkra ez a követekezőket jelenti: átfogó garanciális szolgáltatásokat, valamint gyors pótalkatrész- és javítási szolgáltatást. Szervizműhelyünkben szakképzett szakemberek gondoskodnak arról, hogy a javítási megbízásokat 24 órán belül lebonyolítsák, és hogy Ön elektromosan és mechanikusan kifogástalan terméket kapjon vissza.

MTD

MTD

Az MTD Products története több mint 75 évvel ezelőttre nyúlik vissza. 1932-ben három ötletgazda, német mérnök, Theo Moll, Erwin Gerhard és Emil Jochum alapítottak egy szerszámkészítő gyárat Cleveland-ben (Ohio) azzal a céllal, hogy hozzájáruljanak a világgazdasági válságot átvészelő amerikai gazdaság, illetve az akkori gépgyártás újabb reneszánszához, a modernizációhoz. A vállalatnak a Modern Tool and Die Company nevet adták. (magyar jelentése: Modern Szerszám- és Gépgyár)

Hirdetés
Murray

Murray

A Murray és a Briggs & Stratton két igazán nagy név a kertészeti iparban. E két márkanevet együttesen több mint 180 éve ismerik nemzetközi szinten is. Közös munkájuk eredményeképpen tökéletesen integrált, értékes termékeket nyújthatnak az Ön számára. A tartós, megfizethető és könnyedén összeszerelhető Murray termékek kizárólag olyan jellemzőkkel rendelkeznek, melyek a fűnyírást gyorsabbá és egyszerűbbé teszik.

Oleomac

Oleomac

Az Oleomac gyár, mint az EMAK cégcsoport egyik tagja, Európa egyik legjelentősebb kertigépeket gyártó cége. Olaszországban két gyáregységgel rendelkezik, egyiket Bagnolo in Piano-ban találjuk, a másikat pedig Pozzilli-ben. Ezen kívül Kínában is rendelkeznek saját gyáregységgel. Éves termelésük eléri az 1.000.000 -os darabszámot, alkalmazottainak száma pedig az 1000-et.. 2006 évi árbevétele 211 millió EUR, melynek területi megoszlása a következő: az értékesítésnek 65%-a Európába történik, Olaszországba 20%, Észak-Amerikába 5%, a maradék 10 % pedig egyéb földrészekre. Termelésük megoszlás évi 300.000 db láncfűrészt, 300.000 db bozótvágót, 200.000 db fűnyírót, és 200.000 db egyéb terméket gyárt.

Snapper

Snapper

Az első önjáró fűnyíró létrehozójaként 1951-ben, a Snapper a kerti munka egyszerűbbé tételének élén jár. Ma a Snapper kínálja a kerti gépek egyik legszélesebb választékát. Fűnyíró traktorok, gyalogkíséretes fűnyírók, amelyekre könnyű használat, áramvonalas design, és egyszerű 3 N 1 átalakíthatóság oldalkidobós fűnyíróból mulcsozóvá vagy fűgyűjtőssé. Ahogy elégedett vásárlóink mondják, ennél egyszerűbb már nem is lehetne.

Stihl

Stihl

A Sthil név egyet jelent a forradalmian új technológiával és az innovatív ötletekkel a cég alapítása óta. Így volt ez végig a Stihl több, mint 85 éves történelme során, amit a korszerű, modern mérnöki tervezéssel értünk el. A Stihl márka világszerte a minőségről és a szervizszolgáltatásról ismert. Termékeink több, mint 160 országban segítik az emberek munkáját és ez a világ vezető motorfűrész márkájává tett minket.

Tuti menü