Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forgalmazók Budapest képes leírás - Kertigép - forgalmazók, szervizek, kölcsönzők.tlap.hu
részletek »

Forgalmazók Budapest - Kertigép - forgalmazók, szervizek, kölcsönzők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kertigep.tlap.hu » Forgalmazók Budapest
Keresés
Találatok száma - 28 db
Árokásó

Árokásó

A Starex Pro Kft. anyagmozgató gépek terén a legjobbat nyújtja vásárlóinak. Különböző teljesítményű munkagépek széles választékát kínálja az érdeklődőknek. Árulnak többek között traktorokat, targoncákat, sok más mezőgazdasági munkagépet és alkatrészt. Forgalmaznak dízeles, gázüzemű és elektromos targoncákat is. A kiváló minőségű HECHA targoncákat forgalmazzák. Ezek a targoncák egyre elterjedtebbek világszerte is, mert mind kényelmi, mind munka szempontjából sok pluszt nyújtanak elődjeikkel szemben. A cég Gödöllőn található, jól megközelíthető helyen.

Deviskomp Kft.

Deviskomp Kft.

Deviskomp Kft. hivatalos honlapja márkakereskedésünk Husqvarna, Kohler termékekre specializálódott, de egyéb kertrendezési termékekkel is tudunk szolgálni a kedves érdeklődőknek Vállalkozásunk a 2005. év márciusában alakult meg Deviskomp kft. néven, egy 1993 óta működő egyéni vállalkozás utódja ként.

Elektrikó Kft.

Elektrikó Kft.

Cégünk 1989 óta működő hazai tulajdonban lévő kereskedelmi és gyártó vállalkozás, mely 1997 óta működik kft formában. Közvetlen kapcsolatunk van a legtöbb hazai gyártóval és sok márka hazai hivatalos képviseletével, így pl: Sony, Panasonic, LG, Samsung, Indesit, Ariston, Fagor, Whirlpool, Bosch, Siemens a salgótarjáni tűzhely (Vesta) és kandallógyárnak és a Hajdúsági iparműveknek. Import tevékenységünk révén kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal és rálátással rendelkezünk a világpiacra is. Több saját hagyományos műszaki áruházunk is van illetve közel 3000nm-es raktárközpont, melyből kereskedelmi egységeket és üzletláncokat is kiszolgálunk. A fentiekből származó előnyöket élvezhetik az internetes áruházunkban vásárlók is: * Régóta működő, hivatalos márkakereskedelmi státuszban lévő cégtől vásárol, ahová később is bizalommal fordulhat bármilyen problémája van a nálunk vásárolt termékkel! Természetesen olyan apróságokon sem akadunk fent mint elvesztett magyar nyelvű útmutató, garanciajegy stb pótlása. * Az internetes áruházak egy része szinte minden márka minden termékét kínálja, komoly raktárkészlet nélkül, ami költséghatékony, de problémákat okozhat a későbbi áruellátásban. Cégünknek nincs minden márka minden terméke a webáruházba feltöltve, viszont a feltöltött és ott készleten státuszban lévő termékek 95% a tényleg van raktáron...

Eurokomax Kft.

Eurokomax Kft.

Az Eurokomax Kft. magyar tulajdonú társas vállalkozás. Fő tevékenységünk az építőipari, illetve a kertészeti ágazathoz kapcsolódó gépek kereskedelme. A forgalmazott gépek többsége saját importból származik. Nagy hangsúlyt fektetünk a széles választékra. Az Eurokomax Kft. 15 éve alakult és napjainkra az építőipari gépek piacának meghatározó szereplőjévé vált. Ha Ön még nem vásárolt nálunk, kérjük keressen minket és termékeinket!

Fairtool

Fairtool

A Fairtool Kft. immár 23 éve a magyar ipar megbízható szállítója az ipari szerszámok és gépek területén. Az 1991-es indulás óta alapvető üzletpolitikánk a kiváló minőség, az óriási kínálat és raktárkészlet, illetve az igen magas hozzáadott szolgáltatás biztosítása. Dolgozóink létszáma meghaladja a 75 főt, országos lefedettségünk 100 %-os. Termékkínálat - Sokszínűsége biztosítja, hogy az ipari termelés és karbantartás összes feladatára kínálunk megoldást. Minden területen megtalálható standard és magas minőségű termék, hogy partnereink mindig az adott feladatnak legjobban megfelelő eszközt választhassák, így biztosítva a legjobb ár/érték arányt.

Fuxtech

Fuxtech

Üdvözlöm! Kérem ha kérdése van, vagy tájékozódni szeretne azt itt tegye meg. Minden esetben válaszlevelet küldünk. Rendelését azonban a webshopban tegye meg. Viszonteladókat, webshopokat nem keresünk! A meghirdetett árakból kedvezményeket nem áll módunkban kiadni! További adatok és elérhetőségek az ÁSZF ( általános szolgáltatási feltételek ) menüpont alatt találhatók!

Gépkölcsönzés

Gépkölcsönzés

Cégünk a Norix Bt. 1998 évben alakult,majd 2011 évtöl Norix Kft. családi vállalkozásként müködik tovább. Már a kezdetekben arra törekedtünk, hogy partnereink egy megbízható müszaki háttérrel, gépparkkal és szervizzel rendelkezö céget ismerhessenek meg. Tevékenységünket vidéken indítottuk el, majd 2006 évben partnereink igényeihez alkalmazkodva Budapesten is létrehoztuk kirendeltségünket, mely idöközben fontos bázisává vált cégünknek.

Gépkölcsönző

Gépkölcsönző

Gépkölcsönző és szervizelő vállalkozásom megalakulása óta maximum 2-3 fővel, nyaranként 1-1 diák segítséggel kiegészülve ( nyári munkagyakorlat) működik. Emellett az optimális létszám mellett, mindenkinek megvan a pontos feladata, amit más nem lát el.(Magad Uram ,ha nincsen Szolgád!) Ezért is vallom , hogy itt csak olyan ember van és lesz alkalmazva,aki önállóan tud és akar dolgozni! Ritka is a fluktuáció, ami megbízható összeszokott gárdát jelent,így partnereink mindig ismerős arcokkal találkoznak, ha betérnek hozzánk.

Gibizer

Gibizer

A munkatársakkal 1983-ban alapított Gofa Gmk-t Gibizer Pál és családja 1989-ben Gibizer Termelő-kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vé alakították. Az 1995-ben elhunyt alapítótag után fia, Gibizer Imre vette át a stafétabotot. Barkács és profi gépek ill. szerszámok forgalmazása, szervízelése valamint kölcsönzése. A vásárlók lehetőség szerinti legbővebb információval való ellátása és kiszolgálása, az esetleges felemerülő problémák megoldása a gép és szerszámértékesítés valamint a szervízelés területén hosszútávú tapasztalatainkkal.

Hirdetés
Güde webshop

Güde webshop

Cégünk magas minőségű GÜDE típusú nagy teljesítményű gépi eszközök hivatalos márkaképviselete és eladás szervizre szakosodott webáruháza. Rengetek fajta termék (barkács, hegesztő technika, takarító gépek, kerttechnika, építőipari gépek stb.) megtalálható kínálatukban, kedvező árakon. Mindegyik termékünkhöz rengetek, kedvezményes áron juthat kiegészítő termékekhez is. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így bár,milyen kérdésére szívesen válaszolnak. Vásárlóinknak ingyenes kiszállítással kedveskedünk.

Hidrovetés

Hidrovetés

A Hidrovetés Kft. Közép- és Kelet-Európában elsőként foglalkozott hidrovető technológiával. Szlogenünk: A szomszéd kertje már nem zöldebb! Amerikában az Indiana Egyetemen elvégzését követően 1992-ben Magyarországra költöztem, és megalapítottam a hidrovetés Kft -t. Mivel Amerikában születettem, a hidrovetés technológia nem volt idegen tőlem. Barátoknak gyakran meséltem, hogy Amerikában milyen egyszerűen füvesítik a kerteket, parkokat a hidrovetés technológiával, és a gyeptéglához képes menyire olcsó is. Magyarországi barátaim sohasem halottak erről a módszerről, így számos hazai és környező országbeli kertészt is felkerestem, hogy népszerűsítsem ezen technológiát. Volt, aki hallott ugyan róla, de senki sem látott még ilyen technológiát a kivitelezés fázisában. Akkor jött az ötlet, hogy egy ilyen környezetbarát és új technológiának a bemutatása Magyarországon és a környező országokba nem csak lehetőség, hanem kötelesség is egyben.

Hydro-King

Hydro-King

A Hydro-King Kft. 1996 -ban alakult. A cég története szorosan összefügg a szivattyúkkal. Az alapító id. Dienes György vegyipari gépészmérnök húsz éven át szivattyúk üzemeltetésével, fejlesztésével, vízgépészeti rendszerek tervezésével foglalkozott vezetőként az ország legnagyobb közmű vállalatánál, a Fővárosi Csatornázási Műveknél. A rendszerváltással egyidejűleg megalakította a Komunáltechnika Kft-t, amely a német ABS szivattyúgyár magyarországi képviseletét látta el. A márka hazai piaci bevezetése és látványos felfutása után a német gyár a Kft-t megvásárolta és ma is mint leányvállalata, ABS Magyarország Kft néven a piacvezetők között található.

Ilex-kert

Ilex-kert

Cégünk a Főváros XVII. kerületében, Rákoskeresztúron található. A céget 1991-ben András Károly 2x nívódíjas kertészmérnök alapította, amely azóta is családi vállalkozás keretében működik. Árudánkat megalakulása óta folyamatosan, a vevői igényeket figyelembe véve fejlesztjük, kínálatunkat színesítjük. Mottónk, hogy minden, ami a kertje építéséhez, szépítéséhez, fenntartásához szükséges megtalálja nálunk, valamint szakszerű kiszolgálást és szaktanácsadást biztosítsunk. Kertészeti termékek forgalmazása mellett kertépítéssel és parképítéssel is foglalkozunk. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk! Legyen szó kerti tóról, díszkertről, füvesítéséről, kerti pihenő kialakításáról, növények ültetéséről, sziklakert, kőkert, díszburkolat készítéséről, automata öntöző rendszer telepítéséről.

Ke-og

Ke-og

Orbán Béla a Ke-Og Kft ügyvezetője autószerelő mesterként, a Hermes Áfész- nél szerzett tapasztalattal 1972-ben kezdett önálló vállalkozásba. Ekkor nyitotta szervizét , kizárólag kerti kisgépek javítására szakosodva, kisiparosként. 2000-ben a Ke-Og Kft vette át jogutódként a javítóműhelyt. A cég folyamatos fejlődésével 2003-ban megnyitottuk a kerti gépek és alkatrészek árusításával foglalkozó szaküzletünket.

Kertészeti kisgépek

Kertészeti kisgépek

Az 1989-ben 100%-os magyar tulajdonnal alakult Horoszcoop Külkereskedelmi Képviseleti Kft. számos, a saját területén világelsők között számon tartott multinacionális gyártót képvisel Magyarországon. A társaság fő profilja a szerződött gyárak termékeinek kizárólagos értékesítése, szervizelése, alkatrészellátása és a technikai információs háttér biztosítása. Japán, német és amerikai piacokon kapcsolatokkal rendelkezünk speciális gépek és alkatrészek beszerzéséhez. Tevékenységünk megbízhatóságának biztosítása érdekében 1996-ban bevezettük az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, melyet azóta is működtetünk. Jelenlegi minősítésünk 2011-ig érvényes. Cégünket a világ egyik legelismertebb auditora, a Tüv-Cert minősíti. Cégünk tagja a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének. Cégünk 20. évfordulójára 2009-ben elkészült új épületünkbe 2010 júniusában költöztünk be.

Kertigépbolt

Kertigépbolt

Kedves vásárlóink. Weboldalunk fejlesztés alatt áll, még nem minden funkció működik. Hamarosan elkészül új weboldalunk amin kedvükre böngészhetnek. Kérjük Önöket addig is látogassák meg újonnan nyílt online boltunkat /webáruházunkat/ melynek elérhetősége: kertigepbolt.unas.hu . A kellemetlenségekért elnézést kérünk.

Kertitop Webáruház

Kertitop Webáruház

Széles fűnyíró választékkal várjuk vásárlóinkat, amelyben egyaránt fellelhetők a klasszikus, tolókaros gépek, számos fűnyíró traktor, valamint robot fűnyírók is. Az elhanyagolt kertek rendezéséhez, amelyhez sokszor már nem elég a legerősebb fűnyíró sem, ajánljuk magasgazvágóinkat. Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálhassa benne az igényeinek megfelelő termékeket, akár kisteljesítményű elektromos fűnyíróra van szüksége az udvaron, akár több ezer négyzetméternyi kertet gondoz.

Tuti menü